Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó Oldalak, Videók képes leírás - Stand up comedy.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó Oldalak, Videók - Stand up comedy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: standupcomedy.tlap.hu » Kapcsolódó Oldalak, Videók
Keresés
Találatok száma - 15 db
Kiss Ádám a Fábry Showderben

Kiss Ádám a Fábry Showderben

Asszem lassan nézni kell a showdert. Mondjuk ezt a standupot pont láttam (és most levadásztam youtuberól ide), és hát pár hangos nevetés felharsant. Komolyan, a kocsis, meg a szivatós súgós, kegyetlen. Néha furcsán köti össze a poénokat, de azért nézzétek meg.

Kovács András Péter a Fábry Showderben

Kovács András Péter a Fábry Showderben

A minap bukkantam emberkére én is, és nettó 20 percnél is több röhögés lapul a tovább alatt tőle. Az első videót különösen ajánlom, főleg a második felét, a Norbis poénoktól kezdve indul be igazán. Sajnos a második videóban úgy simán Pablo Francisco-tól nyúl, legalábbis azonnal ez ugrott be amikor néztem. na nem baj.

Fábry és a sztárok, akiknek csak a szájuk nagy

Fábry és a sztárok, akiknek csak a szájuk nagy

Egy színpad és egy mikrofon. No meg pár vicc. Ennyi kell a stand-up comedy előadónak ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Nem csak Badár Sándor tud egy napon keresztül megállás nélkül beszélni. Jim Carrey és Eddie Murphy is ennek a műfajnak köszönheti a sikerét! Nézzük, mikor és mitől lesz a vicces szövegelésből művészet?

Stand Up Comedy -

Stand Up Comedy -

'Van most egy új műfaj, Stand Up-nak nevezik, nem szeretem ezt a szót, Amerikából jött kifejezés, miközben ezt a műfajt Nagy Endre találta ki akkor, amikor Amerikában még nem is ismerték.' Bödőcs Tibor Búcsúszentlászlóról robbant be a humor - a Stand Up - világába. kezdetben a falu lakosait, eseményeit figurázta ki, manapság fergeteges humorának számtalan céltáblája van. Rendszeresen fellép a Showder Klub színpadán.

Stand-up conference

Stand-up conference

Stand-up comedy. A műfaj. Uramisten, mire is megyünk mi ketten? Áll szemtől szemben az ember meg az Isten. Az ember a humorista, és a közönség az isten. Előbbinek az utóbbi kedvében kell járnia feltétlenül. A viccmesélés egyfajta ima. Uram, nevess! Uram, ér a te neved. És nem ér a nevem. Stand-up comedy. Állj ki, és mondd magyarul, de így igencsak gyönge. A műfaj igazi magyar neve még megtalálóra vár.

Példaképe: Fábry Sándor és Kern András

Példaképe: Fábry Sándor és Kern András

Debrecen - A Stand Up Dumaszínház humoristái szórakoztatják a közönséget csütörtökön 19 órától a Lovarda színpadán. Kovács András Péter és Lorán Barnabás partnere ezúttal Aranyosi Péter lesz, aki pályája indulásáról is mesélt.

Élet Fábry Sándor előtt

Élet Fábry Sándor előtt

A producer-műsorvezető szerint már régen szükség lett volna egy olyan műsorra, mint az RTL Klub új produkciója, a Showder klub. Hajdú Péter úgy véli, az új produkcióban már Fábry Sándor utódját keresik, persze nem azzal a szándékkal, hogy őt lecseréljék, hanem azért, hogy legyen utánpótlás. Hajdú Péter a StoryOnline-n vezetett rendhagyó internetes naplójában keményen bírálja a TV2, Mi kérünk elnézést című műsorát.

Have you ever heard about zacskós tej tartó?

Have you ever heard about zacskós tej tartó?

Az Esti showder origó pontja akkor is a leginkább magyarlakta ország überhumoristája, ha az idei első húsz percben a tavalyi vizit egy az egybenjével akart felajzani minket. Az elsőrandisokat sikerült is. Dolgozott később is a rutin, de Kőhalmi Zoltán kivételével most hirtelen nem tudnánk olyan figurát mondani, aki ezt az ún. stand up comedy-t a Kárpátok medrében ilyen nagy találati aránnyal tudná tolni.

Fábry Sándor showmester

Fábry Sándor showmester

Fábry Sándor 1953. november 20-án született Budapesten. Újságíró. A Pécsi Tanárképző Főiskola elvégzése után párhuzamosan az ELTE BTK magyar-német szakát és a Mafilm Filmíró Iskolát is elvégezte 1978-ban. Fábry Sándor 1978-92 között a Mafilm dramaturg-gyakornoka, majd dramaturgja. 1992-től szabadfoglalkozású. Gondozásában készült Jeles András Álombrigád és Angyali üdvözlet, Vitézy László Vörösföld, Sopsits Árpád Videoblues és Céllövölde c. filmje. 1989-tól Fábry Sándor írta a Hócipő Dizájn Center c. rovatát, kritikákat ír a Filmvilágba, gasztronómiai rovata volt a Playboy magazinban.

Hirdetés
Dumavölgy

Dumavölgy

Idén nyáron is megrendezi Nagyvázsony Község Önkormányzata és a Dumaszínház a Dumavölgy-Humorvár eseménysorozatát, amelynek fő támogatója a Comedy Central humorcsatorna. A tíznapos fesztiválon a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub című stand-up műsor humoristáival találkozhat a közönség szinte érintésnyi távolságból, a Kinizsi vár mellett.

Kis stand-up vidámság

Kis stand-up vidámság

Ha már a tévék nem adnak semmi durván vicces dolgot, csak filmekkel meg irigy hónajmiriggyel erősítenek, akkor legyen már egy kis alternatív szórakozás is, a stand-up comedy krémjével, akiből tuti kimarad valaki. Ha valami letölteni valót kerestek, akkor Ricky Gervais showját ajánlom, a Live 3 Fame cuccot, ami 1 nap alatt sold out lett Angliában, vagy mi volt. Az első 10 perc olyan belerázódás, de utána még vár több mint 70 percnyi röhögés. In Commando.

Stand up tehetségkutatót indít az MTV

Stand up tehetségkutatót indít az MTV

Pár éve még nem sokan tudták volna megmondani idehaza, hogy a stand up comedyt eszik vagy isszák, aztán jött a Godot Kávéház környékén sertepertélő lelkes társaság és felkarolta a műfajt. Mára pedig virul a Dumaszínház-mozgalom, akárcsak a belőle is táplálkozó Showder Klub és Comedy Central bemutatja.

Decembertől Sarah Silverman a Comedy Centralon

Decembertől Sarah Silverman a Comedy Centralon

Sarah Silverman Amerika egyik legismertebb és legmegosztóbb komikusa, akiről idehaza jobbára csak annyit tudunk, hogy neki köszönhetjük az I'm Fucking Matt Damon című örökzöldet. Hamarosan azonban bővebb tapasztalataink is lehetnek a hölggyel, december 4-én indul ugyanis a Comedy Centralon a Sarah Silverman program, ráadásul nem szinkronosan, hanem eredeti nyelven, magyar felirattal.

Badár Sándorék már lenyomták

Badár Sándorék már lenyomták

Sikerült egy teljesen szétfolyó, de azért feszes, kemény kézzel tartott interjút készíteni Badár Sándorral és Horváth Jánossal, akiknek most jelent meg a Jaffa kiadónál harmadik közös utazós stand up comedy-s könyve Közép-európai kalandok címmel.

Könyvajánlat: Kiss Ádám - Szütyiő

Könyvajánlat: Kiss Ádám - Szütyiő

Kiss Ádám: Nem azért írtam könyvet, mert kijöttem a villából, és nem azért, mert most bevallok valamit, esetleg mindent. Nem vagyok író, költő, még csak Havas Henrik sem. Csupán egy humorista, akit rengetegen kerestek meg azzal, hogy látták/hallották a műsort, isteni volt, de szeretnének valami kézzel fogható kissádámot otthonra...

Tuti menü