Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stand up comedy linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Stand up comedy képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: standupcomedy.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Kiss Ádám születésnapi partit szervez magának

Kiss Ádám születésnapi partit szervez magának

A hazai stand-up comedy fenegyereke ezúttal inkább karaoke tudományát szeretné bevetni. Kiss Ádám a szerdai Cool Live-ban Zimány Lindának mesélt arról, hogyan fogja megünnepelni huszonötödik születésnapját. A Showder Klub oszlopos tagja elárulta, korábbi születésnapi bulijaival ellentétben ezúttal nem barátai lepik meg, hanem ő szervez magának egy fergeteges partit. Ádám azonban nem retteg korát illetően, hiszen úgy véli sok mindent elért ez alatt a negyed század alatt.

Mondom a magamét szilveszterig az m1-en

Mondom a magamét szilveszterig az m1-en

Vajon ki lesz a legújabb kedvenc a stand up comedy műfajában? Kiderül, ha hétről hétre figyelemmel kíséri a Magyar Televízió most induló Mondom a magamét! című műsorát. A csütörtökön induló sorozatban 300 jelentkező közül válogat a zsűri.

Hova tűnt a humorista féltve őrzött gyűrűje?

Hova tűnt a humorista féltve őrzött gyűrűje?

Kőhalmi Zoltán humorista Showder Klub-beli műsorszámait gyűjtik a nézők. Az idén Karinthy-gyűrűt kapott, ami talán a legrangosabb szakmai kitüntetés. Írásos anyaggal nyerte meg a Magyar Rádió Humorfesztiválját. Vajon hogyan lett ebből stand up comedy?

A humorista mindent elmondott a nejének

A humorista mindent elmondott a nejének

Szelíd anyai erőszaknak engedelmeskedve a szegedi Ságvári fizika tagozatára járt. Ám a lelke mélyén mindig humoristának készült. Idén Karinthy-gyűrűt kapott, ő a stand-up comedy sztárja. Kőhalmi Zoltán írásos anyaggal nyerte meg a Humorfesztivált.

Újra kiállnak és dumálnak

Újra kiállnak és dumálnak

A humor kedvelőinek örömmel jelentjük, ma este újra indul a Showder Klub, azaz a klasszikus stand up comedy-show. Az első adás műsorvezetője a méltán népszerű Kovács András Péter lesz. A Showder Klub ismert humoristái immár ötödszörre térnek vissza a képernyőre, és vadiúj poénokkal nevettetik az RTL Klub nézőit. Ma este 22:30-kor a legviccesebb háromnevű, azaz Kovács András Péter vezényletével Beliczai Balázs, Lorán Barnabás és Benk Dénes dolgozza meg a rekeszizmokat.

Kirúgták az egyetemről a magyar humoristát

Kirúgták az egyetemről a magyar humoristát

A stand-up comedy szórakoztató műfaj, de nehéz kenyér: a humorista túl azon, hogy csak magára számíthat, rendkívül gyors tempóban rövid, humoros történeteket mesél el. A műfaj egyik legkiválóbb hazai képviselője: Kovács András Péter, aki summa cum laude végzett a jogi egyetemen, majd elszegődött ügyvédbojtárnak. Ám rájött, hogy ez nem neki való. Visszament az egyetemre tanársegédnek.

Nevetőrekord Szegeden

Nevetőrekord Szegeden

Szerdától a szegedi közgazdászhallgatók és oktatóik tartják a legtöbb együtt nevető ember magyarországi rekordját. A csúcsdöntéshez a nevetőjóga nyújtott segítséget a diákoknak és tanáraiknak. A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara idén ünnepli alapításának tizedik évfordulóját. A hallgatók elhatározták, hogy a születésnapot nem tortával, hanem jóízű együttnevetéssel ünneplik meg. A hangulat megalapozása érdekében a rendezvényre meghívták Bödőcs Tibor humoristát is, a rekorddöntéshez azonban kevés lett volna a stand up comedy poénjai kiváltotta nevetés. A tömeges rekordok esetében ugyanis a szabályok szerint a résztvevőknek legalább öt percen át kell végezniük ugyanazt a tevékenységet.

Holnap kezdődik a Dörögdi Fesztivál

Holnap kezdődik a Dörögdi Fesztivál

Tíz nap alatt több száz program várja a Veszprém megyei Taliándörögdön július 31. és augusztus 9. között a közönséget; a Dörögdi Fesztiválon a magyar dzsesszélet kiemelkedő alakjai mellett számos neves előadó és a stand-up komédia legjelesebb hazai képviselői is fellépnek, de lesz retro filmklub, színház, kuglibajnokság és népi konyha is.

Kétszereplős one man show slusszpoén nélkül

Kétszereplős one man show slusszpoén nélkül

A Csókol anyád! című színdarab olyan, mint egy jó hosszú vicc egy nem túl ütős poénnal a végén. Az előadás két színésze mint szakavatott stand up comedy előadó löki a sódert. Mindegyik a magáét. Nincs közöttük kölcsönhatás, az előadás nem fejlődik sehova, maximum szórakoztatóan hömpölyög.

Hirdetés
MDF: A Fidesz stand-up comedyként fogja fel a politikát

MDF: A Fidesz stand-up comedyként fogja fel a politikát

Navracsics Tibor mai reakciója a legújabb MSZP-Fidesz összeborulás kapcsán önmagáért beszél: a Fidesz frakcióvezetője szerint az csupán egy politikai vicc, hogy a Bajnai-csomag megszavazásáért cserébe megkapták a MÁV elnöki posztját. A Fidesz vidámsága érthető: a MÁV-val kvázi egy minisztériumi tárcát kaptak meg ellenzékben, hiszen a legnagyobb közpénzelnyelő állami vállalat költségvetése több szaktárca büdzséjével ér fel - írja Herényi Károly.

A Showder Klub sztárja fadézsában szereti

A Showder Klub sztárja fadézsában szereti

Nagy fába vágta a fejszéjét a stand up comedy egyik hazai nagyágyúja. Kovács András Péter építkezni kezdett. Félkész házat vásárolt, hogy azt elképzelései szerint alakíthassa. A nulláról kezdődő építkezésbe nem mert belevágni, mert sok helyről hallotta, hogy 'megeszi a házasságot'.

 Gálvölgyi János: A celebek teljesítmény nélküli embere

Gálvölgyi János: A celebek teljesítmény nélküli embere

A színművész nem hisz a stand- up comedy-ben, és szerinte a celebek világa is igencsak múlandó. Azt mondja, hogy a mai világban a teljesítménnyel bíró emberek a médiának nem érnek semmit, míg a teljesítmény nélküliek annál inkább: őket hívjuk manapság celebeknek.

 Maksa Zoltán újra képernyőn

Maksa Zoltán újra képernyőn

Vasárnap este ismét a stand-up comedy veszi át az uralmat a magyar humorcsatornán. Ezúttal Maksa Zoltán tér vissza némi pihenő után a képernyőre. Mellette Mogács Dániel és a Három Kismalac nevetteti meg a televíziónézőket.

Öt éve kezdték

Öt éve kezdték

A Dumaszínház indulását nem lehet egy konkrét dátumhoz kötni, a stand-up comedyt Magyarországon meghonosító műhely mindenesetre 2004 tavaszán kezdte meg rendszeres működését a budapesti Godot Kávéházban, így ezekben a hónapokban ünnepli ötödik születésnapját - közölte az MTI-vel Litkai Gergely.

A Közép-Európai Kalandok

A Közép-Európai Kalandok

A Közép-Európai Kalandok című mű műfaját tekintve egy stand up comedy-könyv. Ez a kategória már eleve egy vicc. Hogyan is működhetne egy élőszó erejére, valamint az előadó és a közönség közvetlen kapcsolatára épülő műfaj leírva, csendben olvasva, kötetbe rendezve? Kezdjük ott, hogy a csendben olvasás egyáltalán nem alkalmazható a könyvre.

Szőke András: A tévés stand upban nincsen szexus

Szőke András: A tévés stand upban nincsen szexus

A Comedy Central áprilistól új stand up comedy műsorral jelentkezik, melyben a csatorna programigazgatója, Litkai Gergely és Maksa Zoltán mellett például Szőke András is részt vesz. Szőke számos amatőr film után Fábrynál szerepelt jó néhány szkeccsben, majd Szőke kapitányként csinált reklámot a UPC-nek, legutóbb pedig két realityben, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a Vacsoracsatá-ban láthattuk. Régi és új műsorai mellett festészetről és sörnyitási trükkökről beszélgettünk vele - pontosabban ő mondta a magáét, mi épp csak közbeszúrtunk néhány kérdést.

Számos új sorozat indul a Comedy Centralon

Számos új sorozat indul a Comedy Centralon

Október elsején, vagyis jó másfél hónapja indult el Magyarországon a Comedy Central adása. A csatorna főszerkesztőjét, Litkai Gergelyt kérdeztük arról, hogy mennyiben teljesültek az előzetes elvárások, és hogy mik a további tervek. Jönnek a Dokik új évadjai, Pamela Anderson stand up comedy műsorral jelentkezik az adón, és a közeljövőben talán a francia humorból is kapnak a nézők egy kis ízelítőt.

Tuti menü