Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi Hírek képes leírás - Stand up comedy.tlap.hu
részletek »

Külföldi Hírek - Stand up comedy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: standupcomedy.tlap.hu » Külföldi Hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
In memoriam George Carlin

In memoriam George Carlin

71 éves korában szívelégtelenségben elhunyt George Carlin. George Denis Patrick Carlin (1937-2008), Grammy-díjas komikus és színész volt. Igazi tabudöntögető volt, hihetetlen iróniával fordult a politika, vallás felé. Zseniális nyelvi fordulatokkal színezte azt a fekete humort, amely világhírűvé tette.

Nem olcsó poénok: a leggazdagabb nagydumások

Nem olcsó poénok: a leggazdagabb nagydumások

Amerikában nagy hagyománya van a stand-up műfajnak, amely szerencsére hazánkban is egyre sikeresebb. Vajon mennyit keresnek a dumálás nagyágyúi? Jerry Seinfeld: A komikusból lett amerikai TV sztár nem aprópénzért humorizál. Az elmúlt egy évben körülbelül 85 millió dollárt sikerült összeviccelnie, amihez hozzájárul nagy sikerű showműsorának, a Seinfeldnek - mely 1989 és 1998 között futott az NBC csatornán- jogdíjaiból keresett pénze. A Seinfeld nevű sitcom legnagyobb vonzereje az volt, hogy bevallottan nem szólt semmiről- the show about nothing"-, egészen hétköznapi problémákat nagyított fel.

Eddie Murphy már csak egy filmet készít!

Eddie Murphy már csak egy filmet készít!

Egy amerikai magazinnak adott interjújában Eddie Murphy arról beszélt, hogy a Beverly Hills-i zsaru 4. befejezése után nem akar több filmet készíteni, és inkább visszatér gyökereihez: újra stand up komikus lesz.

Robin Williams valami mással próbálkozik

Robin Williams valami mással próbálkozik

Az általában filmvígjátékokban megszokott színész hamarosan új területen próbálja ki magát és egy New York-i városházán fog stand up kabarét előadni. Williams azt ígéri, teljesen friss műsorral készül és még soha nem halott vicceket és poénokat fog mondani a közönségnek.

Tuti menü